HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Megnyitotta a szezont a Westend. Közösségi iroda a tetőteraszon

A belváros tetején elterülő Westend Tetőkert friss koncepcióval, új funkciókkal, a korábbinál változatosabb közösségépítő programokkal és civil kezdeményezésekkel készül az idei nyárra.

Június 2-án hivatalosan is megnyitotta kapuit az újragondolt Westend Tetőkert. A következő három hónapban a sportot, a kultúrát és a gasztronómiát kedvelő látogatók és közösségek is találhatnak kedvükre való eseményeket a Tetőkertben, emellett jótékonysági programokban is részt lehet majd venni. Azoknak is érdemes ellátogatniuk a bevásárlóközpont tágas kertjébe, akik kikapcsolódáshoz, sportoláshoz vagy kötetlen szórakozáshoz keresnek könnyen megközelíthető zöld környezetet, íja a markamonitor.hu.

“A Westend központi lokációja, az épület tetején végighúzódó, három hektáros zöld terület, illetve az épületben elérhető üzletek és szolgáltatások olyan adottságot jelentenek, aminek köszönhetően a bevásárlóközpont a minőségi szabadidőtöltés és a városi közösségi élet pezsgő életterévé tud válni. Amellett, hogy a Westend és partnerei változatos programkínálattal kedveskednek a látogatóknak, arra bátorítunk mindenkit, hogy vegye birtokba a kertet. Szívesen látunk jógacsoportokat, közösen edző csapatokat, színi társulatokat, családokat és mindenkit, aki a belváros tetején, a szabad ég alatt szervezne saját programokat, de a Tetőkert baráti társaságok találkozópontjaként is tökéletes helyszín lehet” – mondta el Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója.

Az éppen zajló Borpiknik mellett cseh és német sörfesztivál, szurkolói klub, kézműves piac, képregényterasz, olasz fesztivál, bringás esemény és kulturális rendezvények – mint például a Vates által szervezett slam poetry estek – is szerepelnek a Westend Tetőkert idei programjai között. A helyszín emellett – a Budapest Bike Maffia civil szervezet közreműködésével – teret fog adni számos jótékonysági kezdeményezésnek, amelyekhez bárki szabadon csatlakozhat.

A nyári újranyitáshoz június 3-tól a Cinema City mozitermei is csatlakoznak: a hatályos járványügyi szabályok betartása mellett a látogatók biztonságban, ismét nagyvásznon tekinthetik meg a legújabb nemzetközi és hazai mozifilmeket. Az idei újranyitásra a Westend két új tetőkerti fejlesztéssel készült: a Westend Workplace közösségi irodával és a Westend Workout szabadtéri edzőparkkal. Emellett a Leroy étterem is megnyitja újonnan kialakított teraszát. A bevásárlóközpont a következő időszakban további újdonságokkal készül, amelyek a látogatók kényelmét szolgálják és a közösségek lehetőségeit bővítik.


Forrás: TriGránit