HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Bemutató iroda a CORNER6 BUSINESS CENTERben

A belváros szívében, a Nagymező utcában található „A” kategóriás Corner6 Business Centerben elkészült az egyik mintairoda, melyet már be is mutattak az ügynökségeknek. Egy kellemes közös reggeli keretén belül a tulajdonos képviseletében, az asset managamentet végző Prime Holdings Group-tól James Kinnell köszöntötte az ügynökségek képviselőit, majd körbevezette őket az épületben.

A Corner6 Business Center egy része már bérbe adott, de a fennmaradó közel 3300 m2-es területre várják a leendő bérlőket. Nagy egybefüggő, de rugalmasan osztható területek jellemzik az irodaházat, a legfelső 7. emeleten nagy terasszal és csodás panorámával a Bazilikára. Ezen a szinten került kialakításra a mintairoda és felújításra kerültek a vizesblokkok is.

A lobbyt 2017 év elején újították fel, így egy nagyon letisztult, modern fogadótérbe érkezhetnek a bérlők és az ügyfelek. Az irodaház lokációja kiváló. Tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen megközelíthető, a parkolásra pedig a 4 szintes mélygarázs nyújt megoldást, melyben elektromosautó-töltők is helyet kaptak. A leendő bérlők élvezhetik majd mindazokat az előnyöket, amelyeket a lüktető belvárosi városrész nyújt, hiszen a közvetlen közelben számos szolgáltatás elérhető: éttermek, kávézók, kulturális és szórakoztató létesítmények, élelmiszerüzletek, bankok, posta, közintézmények, hotelek, de kellemes sétatávolságra van a Fashion street is.

A házon belüli szolgáltatások a teljesség igénye nélkül: 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat, épületen belüli műszaki felügyelet, 3 modern lift, kerékpártároló, nyitható ablakok, belső árnyékolás, álmennyezet. Az irodaház property és facility managementjét az AddVal végzi immár 9 éve. A mintairoda bútorait a VariOffice biztosította.


Forrás: AddVal