HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

RGS MOM Park

Adatok:+

Név: RGS MOM Park
Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca 53.
Összterület:900 m2
Jelenleg kiadó:51 m2
Min. kiadó:17 m2
Bérleti díj:150.000 - 175.000 HUF/fő/hó
Üzemeletetési díj:NINCS!
Parkolás:teremgarázs
Parkolás díja:120 EUR/hely/hó
Min. bérleti időszak:1 év
Kódszám:PSG181

Megtekintés a térképen

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT ONLINE!

RGS MOM Park bemutató

Serviced Offices MOM Park modern, színvonalas és rugalmas irodai megoldásokat kínál Buda egyik legfrekventáltabb pontján. Az „A” kategóriás MOM Park Irodaház legfelső emeletén elhelyezkedő, exkluzív irodaközpont irodahelyiségei nyitható ablakokkal és természetes fénnyel rendelkeznek. Az azonnal költözhető, panorámás irodák stílusos, olasz deisgnbútorokkal lettek beredezve, így biztosítva maximális kényelmet és reprezentatív üzleti környezetet Önnek és ügyfeleinek. Az irodában frissen facsart narancslé és minőségi kávé áll a bérlők rendelkezésére. Az irodaközpontból tágas, páratlan budai kilátást nyújtó, füvesített tetőterasz nyílik, ami alkalmas akár céges rendezvények lebonyolítására is. Az önálló irodák mellett, lehetőség van kisebb munkaállomások bérlésére is az erre a célra fenntartott co-work irodában.

A center központjában szakképzett személyzettel ellátott recepció helyezkedik el. A telefonhívásokat professzionális, IP alapú rendszeren keresztül bonyolítja a titkárság, ahol a bejövő hívások az egyes cégek nevében kerülnek fogadásra és továbbításra. Amennyiben a bérlő cég képviselői nem elérhetőek, az üzenetek átvételre kerülnek és a releváns információk emailen vagy smsben azonnal továbbításra kerülnek az illetékeseknek. A titkárság kezeli a bérlők ki és bejövő postáját is, egy fakkos mailbox rendszer segítségével. A bérlők vendégeinek fogadását, valamint a felszolgálást szintén a recepció végzi.

A center nemzetközi jellegét erősíti, hogy a recepciós személyzet emelt szinten beszél több nyelven. A közös területeken elhelyezett televíziókon a nemzetközi hírcsatornák élő adásai láthatóak. Ezen túlmenően a bérlők számos concierge szolgáltatást érhetnek el a titkárságon keresztül. Ilyenek például a magas színvonalú tárgyalási és prezentációs eszközök. A reprezentatív, illetve a nagyobb létszámú tárgyalások lebonyolítását egy gyönyörűen berendezett, 16 fős board room szolgálja. Itt egy 65’’-os okostelevízió és egy projektor is helyet kaptak. A forgókamerával ellátott videokonferencia-berendezés, a Nespresso kávégép és a minibár szintén megtalálhatóak a reprezentatív tárgyalókban.

Szolgáltatások

Műszaki paraméterek

Hasonló irodák

Aladár iroda
Aladár iroda
Aladár iroda
Aladár iroda
Aladár iroda
Aladár iroda
1016 Budapest, Aladár utca utca 19.
Bérleti díj: 13,75 - 13.75 EUR/m2/hó
Üzemeltetési díj: NINCS!
DBH Infopark
DBH Infopark
DBH Infopark
DBH Infopark
DBH Infopark
DBH Infopark
1117 Budapest, Gábor Dénes utca 2.
Bérleti díj: 110.000 - 125.000 HUF/fő/hó
Üzemeltetési díj: NINCS!
RGS Óbuda Gate
RGS Óbuda Gate
RGS Óbuda Gate
RGS Óbuda Gate
RGS Óbuda Gate
RGS Óbuda Gate
1023 Budapest, Árpád fejedelem út 26.
Bérleti díj: 100.000 - 125.000 HUF/fő/hó
Üzemeltetési díj: NINCS!