HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Újabb budapesti ingatlanból szállt ki az Adventum

A budapesti székhelyű Adventum Zrt. az általa kezelt Adventum TRIUM Ingatlan Alap portfóliójának újabb elemét értékesítette: a Máriássy 5 irodaházat és a hozzá tartozó fejlesztési területet. Tavaly novemberben a társaság a Buda Square és a Margit Palace irodaházakat értékesítette.

Az értékesített Máriássy 5. szám alatti ingatlan a IX. kerületi üzleti negyed szélén, a Könyves Kálmán krt. déli részén helyezkedik el, az épületet 2000-ben fejlesztették és 4144 négyzetméteren kínál bérbeadhatóiroda-, bemutatóterem, szervíz- és raktárterületeket.

Bárány Kristóf, az Adventum Zrt. tulajdonosa az adásvétel kapcsán elmondta: „A tranzakció újabb mérföldkő az Adventum életében, másfél éven belül ez a 3. sikeres exitünk a Buda Square és a Margit Palace irodaházak értékesítését követően. Ezzel az Adventum TRIUM portfólióban található ingatlanjainktöbbségét értékesítettük, így reálisnak látjuk, hogy a tervezett 6 helyett 4 év alatt is megvalósítható a teljes exit az Alap szintjén."

A VEVŐ AZ INGATLANFEJELSZTÉSEKKEL FOGLALKOZÓ REDWOOD REAL ESTATE HOLDING VOLT.

Az ügyletben az Adventumot a Cushman & Wakefield és a Hümpfner Ügyvédi Iroda, a Redwood Real Estate Holdingot pedig az Oppenheim Ügyvédi Iroda képviselte.


Forrás: Adventum