HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Régiós ingatlanóriáshoz került a BudaPart egyik irodaháza

Eladta BudaPart Gate irodaházát a Market Asset Management Zrt. - az ingatlan új tulajdonosa az osztrák S Immo ingatlanbefektető cég lesz.

A bécsi székhelyű S IMMO a BudaPart Gate irodaházzal bővítette magyarországi ingatlanportfólióját. A 20 000 négyzetméter bérelhető területtel rendelkező irodaház eddig a Market Építő Zrt. leányvállalatának, a Market Asset Management Zrt. tulajdonában állt.

Scheer Sándor, a Market Asset Management Zrt. igazgatótanácsának elnöke és a Market Építő Zrt. vezérigazgatója az eladás kapcsán úgy nyilatkozott: “Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megegyeznünk a S IMMO AG-vel. Ez az irodaépület első budapesti ingatlanfejlesztésünk, melyet több is követ majd."

A tranzakció kapcsán Horváth Csaba finanszírozási és befektetési igazgató elmondta, a BudaPart Gate-et 100%-os töltöttséggel sikerült értékesíteni nemzetközi szakmai befektető, az S IMMO részére. A tranzakciót három hónap alatt valósítottuk meg a pandémiás időszak ellenére. Hozzátette, "a BudaPart városnegyed fejlesztés további irodaház fejlesztési ütemei számára ez egy kulcsfontosságú momentum.”

“A részvényügylet lezárása 2021 végére várható” - árulta el Kámán Norbert, a Market Asset Management Zrt. ingatlanvagyon-kezelési igazgatója. A két fél megállapodása szerint a vételárat nem hozták nyilvánosságra.


Forrás: Market