HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Nyugodt munkakörnyezet Buda szívében

Nemrégiben érte el a szerkezetkész állapotát az OTP Ingatlan Csalogány utcai fejlesztése az I. és II. kerület határán.

A Széna tér szomszédságában található többfunkciójú társasház építése 2017 nyarán kezdődött. Az épület három különböző funkciónak ad helyet. A felsőbb emeleteken található 44-147 m2 méret közötti, változatos alaprajzú lakások már 100%-ban értékesítésre kerültek csak úgy, mint a földszinten található üzlet terület, ahol egy modern LIDL áruház kerül majd kialakításra.

A ház középső részén, az első és második emeleten irodaterületek várják leendő bérlőiket összesen 3100 m2-en. Az első szinten kicsivel több, mint 2300 m2-en bruttó irodaterület érhető el, míg a második szinten 757 m2. Az irodaterületek bérlői számára 50 db parkolóhely áll rendelkezésre, azaz minden 60 m2 bérelt irodaterület után 1 db parkolót lehet bérelni. Ez az arány ezen a bel-budai lokáción nagyon kivételesnek számít csak úgy, mint az, hogy az irodákhoz belső kertek és teraszok is csatlakoznak.

Mindkét irodaszint esetében lehetőség van akár szintenként két bérlemény kialakítására. Ezenfelül az összességében 3100 m2 méretű irodaterület ideális lehet székházat vagy cégközpontot kereső nagyobb bérlők számára is. A ház mikrokörnyezetében 5 perces sétával érhető el minden olyan szolgáltatás, amire a bérlőknek szükségük lehet; bankfiók, gyógyszertár, posta, bevásárlóközpont, éttermek, kávézók, hotelek, fitneszterem stb. A környék mind tömegközlekedéssel, kerékpárral vagy autóval nagyon könnyen megközelíthető. A tömegközlekedési lehetőségek a Széll Kálmán téren a város bármely irányából segítik az irodához érkező munkavállalókat.

A Csalogány43 Irodaház kiváló választás olyan bérlők számára, akik nyugodt munkakörnyezetet keresnek. Ez a lokáció egy olyan csendes belső sziget ma Budapesten, ahol a város üzleti negyedén kívül, a belvároshoz csatlakozó mind budai mind pedig a pesti városrészek 15-20 perc alatt bármikor elérhetőek. Jelenleg több érdeklődővel tárgyalunk a területekre, de további olyan potenciális bérlőket szeretnénk megszólítani, akik ezt a minőséget és lokációt keresik. A ház kizárólagos bérbeadási ügynökségeként az ESTON International azon dolgozik, hogy legkésőbb a nyár végéig sikerüljön az irodaterületeket 100%-ban bérbeadni, és az új bérlőket már jövő év elejétől üdvözölhessük a Csalogány43-ban" – nyilatkozta Pál Tamás, az ESTON International Irodaügynökségi Vezetője.


Forrás: Eston International