HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Még egy apró lépés a fenntarthatóság felé: használatban lévő irodaház kapott zöld minősítést

Az S Immo Hungary immár negyedik épületére szerezte meg a BREEAM In-Use tanúsítványt, a Very Good minősítéssel kitüntetett Buda Center irodaház fenntartható és esztétikus környezetet biztosít használói számára.

A BREEAM hazánk legnépszerűbb fenntartható épület minősítési rendszere 10 kategóriában fogalmaz meg szempontokat, amelyeken keresztül az ingatlanok fenntarthatósági teljesítménye mérhető. A BREEAM kategóriák közé tartozik az energiafelhasználás, a management, az egészség és az innováció is. A Buda Center BREEAM In-Use Very Good minősítése az S Immo Hungary zöld irodaházainak sorát bővíti.

Korábban a Blue Cube, a River Estates, valamint a Pódium irodaházak részesültek Very Good értékelésben BREEAM In-Use Asset Performance és Building Management kategóriákban. A vállalat célja, hogy a teljes budapesti ingatlanportfólióját ESG kompatibilissé tegye, azaz az EU zöld előírásainak megfelelően alakítsa épületeit.

A Buda Center irodaház közvetlenül a Gellért-hegyi Citadella alatt található. Az ingatlan földszintjén és hat emeletén összesen 5946 m²-en állnak rendelkezésre irodaterek, a tetőn pedig 200 m²-es panoráma terasz várja a bérlőket.

A Buda Center tereinek kialakításakor olyan szempontokat is figyelembe vettek, mint a hő- és akusztikai komfort és egyéb, a bérlők komfortérzetét befolyásoló épülettényezők, melyek szintén hozzájárultak a Very Good minősítés megszerzéséhez.


Forrás: portfolio.hu