HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Megkezdődött a CBC Irodaház felújítása

Jelentős fejlesztésekbe kezdett a Bel-Budán található Central Business Center irodaházban a ConvergenCE.
 

Az irodaház 1994-ben épült az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank, illetve a Japán Befektetési Társaság finanszírozásában. Azonban az építésekor a legmagasabb minőségű budapesti irodaházként ismert épület mára megérett a korszerűsítésre.

A Horvát utcában található 9540 m2 alapterületű épület továbbra is az egyik legjobb elhelyezkedésű modern irodaépület a Duna budai oldalán. Hamarosan befejeződik a recepció átalakítása és felújítása, és megkezdődik a rövidesen már „Zen Garden” néven megújuló épület belső kertjének átalakítása és tereprendezése, mely 2021 tavaszára be is fejeződik.

"A CBC irodaház átalakításának célja, hogy a jelenlegi munkavállalói és munkáltatói elvárásoknak teljes mértékben megfelelő, modern, élhető és egyben esztétikumában legmagasabb szintre emeljük a CBC nyújtotta élményt” – mondta Végh Tamás, a ConvergenCE vezető projektmenedzsere, aki még hozzátette: "a projekt során teljes mértékben újragondoltuk a CBC közösségi tereit, mely látványos változást hoz majd a befejezés után.”


Forrás: ConvergenCE