HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Megkapta az építési engedélyt a 17 ezer négyzetméteres budai irodaház

Jogerős építési engedélyt kapott az ATENOR második budai fejlesztése, a BakerStreet I. fázisa. A Szerémi út és Hengermalom út kereszteződésénél elhelyezkedő 17 ezer négyzetméteres irodház 2023 első negyedévére valósulhat meg.

A belga ATENOR 2019 júliusában vásárolta meg a Hengermalom út 18. szám alatti, 5711 négyzetméteres telket, melyen a korábban péküzemként funkcionáló épületegyüttes elbontása és a régészeti feltárások már megtörténtek, a kivitelezési munkálatok pedig a jogerős építési engedély birtokában rövidesen megkezdődnek. 2021 elején a szomszédos, 8326 négyzetméteres telek megvásárlásáról is megállapodást írt alá a fejlesztő, melyen a BakerStreet II. fázisaként egy szintén „A+” kategóriájú, 24 500 négyzetméter bérelhető területű irodaház fog megvalósulni.

A BakerStreet mindkét épülete a BREEAM „Excellent” zöld minősítés követelményeinek megfelelően kerül kivitelezésre, de a környezettudatosság mellett az akadálymentesség is fontos szerepet kap, melyet az Access4You „Gold” minősítés garantál. Az első fázis 8 emelettel, 4 szintes mélygarázzsal, teraszokkal, földszinti szolgáltatásokkal, belső, közösségi térként funkcionáló kerttel és sétáló övezettel rendelkezik.
 


Forrás: Atenor