HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Máris bejelentette a WING a "baguette" irodaházat

A múlt csütörtöki Property Investment Forum 2018 konferencián mutatta be elsőként legújabb irodaprojektjét a WING Zrt., most pedig a hivatalos bejelentés is megtörtént. Az újonnan átadott Telekom-székház tőszomszédságában kezdik el a Liberty Irodaház építését, ami összesen 40 ezer négyzetméteren kínál majd irodákat, valamint kereskedelmi területeket jövőbeni ügyfeleinek. 

Budapest IX. kerületében, a WING Zrt. nemrégiben átadott nagyberuházása a Telekom-székház mellett található fejlesztési telken épül fel a Liberty Irodaház épülete. A tervekben szereplő több mint 40 ezer négyzetméteres, nyolcemeletes irodaház alatt négyszintes mélygarázs épül, ahol 680 férőhelyes személyautó parkoló és 250 db biciklitároló kerül kialakításra, öltözőkkel és zuhanyzóval.

A projekt egyik érdekessége a "baguette" homlokzati rendszer, ami dinamikát visz az épületbe és árnyékol - mondta el a Property Investment Forum 2018 konferencián Schőmer Norbert, a WING vezérigazgató-helyettese. Az irodaház a környezettudatosság jegyében a BREEAM Very Good minősítést célozza meg. Az energiahatékonyság érdekében beépítésre kerülő technológia mellett napcsapdákat, kerti csobogókat és számos egyéb kreatív építészeti ötletet is magában foglal. Az épület legfelső szintjén az épület bérlői részére pedig zöld növényekkel, csobogóval és sétánnyal kialakított klíma-homlokzatos üvegház, továbbá panorámás skybar és kávézó is megvalósításra kerül. 


Forrás: portfolio.hu