HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Lendületben a BudaPart

A MOL Campus múlt heti alapkőletételével a BudaPart-beruházás első fázisának minden eleme építés alatt áll, a Property Market már tervezi a következő iroda- és lakóépületeket.
 

A Kopaszi-gát közkedvelt parkjának a szomszédságában jelenleg az olajipari vállalat beruházásában megvalósuló MOL-székházzal együtt 207 ezer négyzetméteren, összesen hat épület kivitelezése zajlik. A torony formájú MOL Campus 28 emeletes, a magassága 120 méter, ezzel pedig az eddigi legnagyobb budapesti székház lesz, amelyet várhatóan 2021-ben adnak át. Az akár 2 500 munkavállalónak helyet biztosító, innovatív épület a vállalat öt különböző budapesti kerületben dolgozó részlegeit egyesíti majd.

A szomszédságában megvalósuló vadonatúj, koppenhágai-koncepció alapján kidolgozott, 54 hektáros vegyesfunkciós városnegyedben ugyanekkor már 2019-től irodaházak, lakóépületek, szolgáltatások és kikapcsolódási lehetőségek várják az itt lakókat és dolgozókat, továbbá a dél-budai régió vonzáskörzetből érkező látogatókat.

A Property Market Kft. ingatlanfejlesztésében megvalósuló BudaPart GATE irodaház bérbeadottsága már bő egy évvel az átadása előtt elérte a 40%-ot, és nagy a kereslet a Budapart Otthonok ’A’ és ’C ’épülete után nyáron megkezdett ’B’ és ’D’ lakóházak lakásai iránt is. Így jövőre a BudaPart-tér körül összesen 4 300 irodai dolgozó és 1 000 lakó élhet, ezzel biztosított egy ilyen volumenű projekt sikeres lebonyolításához szükséges kritikus tömeg, a földszinti szolgáltatások élettel telnek meg.

A nemzetközi trendeknek is megfelelő, a természet és a város közelségét egyszerre biztosító, energiatakarékos BudaPart-ingatlanok jelenleg épülő 635 lakását 2019. során folyamatosan adják majd át, a GATE-et pedig várhatóan 2019. végén vehetik birtokba a bérlők.


Forrás: realista.hu