HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Két gyöngyszemet vett az Andrássy úton egy francia befektető

Az egyik német alapja részére vette meg az Andrássy út 11. és 12. alatti ingatlanokat az AEW alapkezelő - közölte a propertyfundsworld.com. 

A 2001-ben teljesen felújított két épületben összesen 7800 négyzetméternyi bérterület van, most üzletek és irodák működnek bennük. A felek nem hozták nyilvánosságra a vételárat. Az Andrássy 11-ben a Michael Kors luxus divat márka nagy üzlete található a földszinten, az Andrássy 12 alsó szintjét az osztrák Hogl cipőüzlete és a Miniversum minivasút-múzeum foglalja el. Az alapkezelő szerint több lehetőség is van a bérbe adott irodaterület növelésére és a bérleti díjak általános emelésére. Nikos Koulouras, az AEW befektetési társigazgatója azt mondta, hogy további célpontokat keresnek a magyar piacon, mert szerintük vonzó lehetőségek vannak itt.

Az AEW január végén közölte, hogy a Pallas Athéné Alapítványoktól megvásárolta a Vörösmarty tér egyik legjobb fekvésű luxusépületének, a Kasselik Háznak az első három szintjét. Az a tranzakció 3100 négyzetméterre vonatkozott, a vételár 18 millió euró volt, vagyis kb. 5,74 milliárd forint.


Forrás: portfolio.hu