HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Kapkodhatjuk a fejünket: új irodaátadás, új projektbejelentés és új ügyvezető

Sűrű hónapok az itthon is aktív ingatlanfejlesztőnél: egy hónap múlva átadja legújabb budapesti irodaházát, elérte az 50%-os értékesítettséget a folyamatban lévő budai apartmanház-fejlesztésénél, hamarosan új irodaprojektbe kezd, és új ügyvezető igazgatót köszönt a Codic Hungary. A fejlesztő közleményben számolt be a legújabb változásokról.

Több újdonságról számolt be a Codic Hungary ingatlanfejlesztő. A jelenleg zajló projektekkel együtt 53 100 négyzetméter irodát és mintegy 300 lakást építettek Magyarországon.

A 20 ezer négyzetméteres Green Court Office irodaházat novemberben adja át a fejlesztő, amelynek már több mint 74 százalékát bérbe adták: az első bérlők, a holland Randstad és az olasz Vagheggi a jövő hónapban be is költözhetnek az irodájukba. A legfelső szinten fennmaradó további – összesen 4000 négyzetméter – terület kiadásáról jelenleg is tárgyalnak. Az épület BREEAM Excellence előminősítést szerzett, valamint az épület kivitelezése során figyelembe vették az Access4you Gold minősítés előírásait, amelyek a megváltozott munkaképességű emberek munkavégzését könnyítik meg.  

Az új ügyvezető, Kalapács Kornél elmondta, hogy: "A Codic mozgalmas évzárásra készül. A Green Court Residence kiemelkedő piaci fogadtatása után jelenleg a Green Court Office irodaház befejező munkálatai zajlanak."

Az ügyvezető arról is beszámolt, hogy tervezett ütemben halad a vállalat budai HomeWork projektjének értékesítése is. Budapest egyik első – máig megmaradt – iskolaépületének újjáélesztését is magába foglaló iroda- és lakóingatlan-projektben az elérhető apartmanok felét már értékesítették, az átadást 2023 nyarára tervezik.

Hamarosan útjára indítják újabb irodafejlesztésüket az egykori Modiano cigarettapapír- és -hüvelygyár épületében. A Modiano cigarettapapír- és -hüvelygyár Váci úton fekvő épületének átalakításával és újjáépítésével egy 13 500 négyzetméter prémiumkategóriás irodaterület fejlesztésébe kezdenek bele.


Forrás: Codic