HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Irodaházat értékesített a Wing

A Wingholding tájékoztatása szerint a társaság cégcsoportjába tartozó Wingprop Zrt. február 26-án értékesítette a tulajdonában lévő V175 Irodaház Kft. 100 százalékos mértékű üzletrészének tulajdonjogát. A Wingholding mindemellett azt is bejelentette, hogy a társaság konszolidációs körébe tartozó, Gladiátor Alapkezelő Zrt által képviselt Gladiátor V. Ingatlanfejlesztő Befektetési Alap 29 millió eurós hitelszerződést írt alá. 

A Wingholding bejelentette, hogy a cégcsoportjába tartozó Wingprop Zrt. üzletrész adásvételi szerződéssel 2019. február 26-án értékesítette a tulajdonában lévő V175 Irodaház Kft. 100 százalékos mértékű üzletrészének tulajdonjogát, és ezzel egyidejűleg a CIB Bank felé visszafizetésre került a társaság fennálló hitele. A társaság a befolyó vételárból a tranzakcióval kapcsolatos egyéb kötelezettségek teljesítését követően fennmaradt összeget az üzleti tervében meghatározott célokra kívánja felhasználni.

A Wingholding mindemellett arról tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy a társaság konszolidációs körébe tartozó, Gladiátor Alapkezelő Zrt által képviselt Gladiátor V. Ingatlanfejlesztő Befektetési Alap 2019. február 26-án hitelszerződést írt alá a Hypo Noe Landesbank und Niederösterreich und Wien AG-vel 29 millió euró keretösszegben. A hitel célja az Infopark B, C, I épületek vételárának refinanszírozása. A hitel a hitelszerződés értelmében az előírt lehívási feltételek teljesítésülését követően hívható le. 


Forrás: portfolio.hu