HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Hamarosan láthatjuk kinőni a földből a Duna-parti irodaházat

A szerkezetépítés fázisába lépett a Millennium Gardens irodaprojekt kivitelezése. A 37 ezer négyzetméter bérbeadható területű irodaház szerkezeti kivitelezését a Bayer Construct Zrt. végzi, az épület átadását 2021 közepére tervezik, de idén októberben már elérheti a földszintet az irodaház, ezt követően pedig már jöhetnek a leglátványosabb építési munkálatok - szerepel a TriGranit közleményében.

„2019. június végével befejeződtek a Duna-parti Millennium Gardens irodaház mélyépítési munkálatai, a kivitelezés ezen szakaszát végző Swietelsky Kft. a munkálatok befejezésével párhuzamosan átadta a területet a szerkezetépítésért felelős Bayer Construct Zrt-nek, aki megkezdte az épület vasbeton szerkezetének építését. A vasbetonfalak, pillérek és vasbetonmag megépítésével az A-kategóriás irodaház a tervek szerint idén október végére éri majd el a földszintet, a leendő bérlők pedig 2021 második felétől foglalhatják el az épületet" - mondta el Tom Lisiecki, a TriGranit vezérigazgatója.

A Millennium Gardens mintegy 37 000 négyzetméternyi bérbeadható irodaterülettel, több mint 500 parkolóhellyel, 200 kerékpártárolóval és elektromosautó-töltőhelyekkel is rendelkezni fog. Az épület tervezése során a fenntarthatósági szempontok is nagy hangsúlyt kaptak, a tervek a BREEAM Very Good minősítés figyelembevételével készültek el.


Forrás: portfolio.hu