HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Gazdát cserélt 22 ezer négyzetméternyi iroda a Váci úti folyosón

Értékesítették az egy éve átadott, a Váci úti irodafolyosón található GTC White House irodaházat. A CBRE közreműködésével megvalósult tranzakció során a vevő a Warburg-HIH Invest Real Estate GmbH volt - olvasható a társaság közleményében. 
 

A GTC fejlesztésében megvalósult, Váci úti irodafolyosón található 22 300 négyzetméteres irodaépület egyik részét egy teljesen felújított századfordulós 2000 négyzetméteres loft épületből alakították ki, a további terület pedig modern stílusban épült irodaépületet foglal magában.

A Warburg-HIH Invest egy Németországban és más európai országokban is aktív befektető, aki összesen 8,8 milliárd euró értékű ingatlanportfóliót kezel. A jelen tranzakció díját a felek nem hozták nyilvánosságra, de 16-17 eurós bérleti díjak és 6 százalék körüli hozamszint mellett nagyjából 23-24 milliárd forint lehet a reális érték.

Az épület bérlői között jelenleg olyan cégek vannak, mint a Black Rock, a Jaguar Land Rover és a Spaces, amelyek átlagosan 8,2 éves bérleti szerződéssel rendelkeznek. 


Forrás: portfolio.hu