HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Megújul a Szerémi Irodaház

Megújul a Szerémi Irodaház, melyet a közelmúltban vásárolt meg a WING Zrt. A cég ezzel az átalakítással olyan új lehetőséget teremt az irodapiacon, ami felveszi a versenyt a következő időszakban átadásra kerülő új irodaházakkal.

Az irodaház három, egymással összeköttetésben álló épületből álló komplexum, a Kaposvár utca 5-7. és a Szerémi út 4. között terül el. A Kaposvár utcai épület még a 70-es években épült, az ikonikus Szerémi úti, elliptikus alapterületű épület pedig már a 2006-os év legmodernebb szabványai szerint lett megvalósítva.

A mintegy 11.000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező irodaház a jelenkori bérlői igényeknek megfelelően lesz átalakítva. A komplexumhoz tartozik továbbá 1.500 négyzetméter raktárterület és 206 darab parkolóhely a felszín alatti ötszintes mélygarázsban. A főépület hét emelet magas, amelynek felső szintje a budai hegyekre néző panorámát kínálnak. Az irodaház különlegessége egy tetőterasz, amely két épülettömbből is megközelíthető.

A XI. kerület jelenleg a legdinamikusabban fejlődő irodalokáció. A kiváló elhelyezkedés és a szolgáltatások széles köre, a belső kávézó és étterem, az impozáns tetőkert, a teljes felszereltségű IT helyiség és a XXI. századi konferenciaközpont mind alapot ad arra, hogy az irodaház a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljen.

Nagyon örülünk a megbízásnak, hiszen az ehhez hasonló projektek mindig kiváló alkalmat nyújtanak nekünk, hogy közös munkával fejlesszük egy adott kerület lehetőségeit.” – nyilatkozott Pál Tamás MRICS, az ESTON International irodabérbeadásával foglalkozó divíziójának vezetője. A kizárólagos bérbeadási megbízásról ugyanakkor elmondta: “épületkomplexumok átalakítása és felújítása komoly lehetőségeket rejtenek minden olyan cég számára, aki egyedi igényeivel keres új otthont vállalkozásának”.


Forrás: realista.hu