HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Elkészült a magyar milliárdos belvárosi csúcsprojektje

A JLL Projekt és Fejlesztési Szolgáltatások csapatának közreműködésével elkészült a Société Budapest, egy új típusú fejlesztési koncepció a Bazilika szomszédságában, melynek alapítója Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa. A 3500 négyzetméteres épület célja, hogy olyan kreatív kezdeményezéseknek adjon otthont, mint a modern gasztronómia, divat, kortárs művészetek és különböző rendezvények.

A Sas utcai épület eredetileg Gerster Károly tervei alapján készült, mint lakóépület 1865-ben, majd az évek során számos alkalommal átépítették. A kulturális találkozópontként újranyitó épületben klubesemények, interaktív kortárs kiállítások, aukciók, divatbemutatók és workshopok kerülnek megrendezésre, ezen túl folyamatosan működő fine bisztró és divatbolt is helyet kap benne.

Bár a koncepció elsőre szokatlannak tűnhet, az épület a célközönség szempontjából feltehetően az erre legalkalmasabb helyszínen nyílik. A közelben található hotelek és olyan turisztikai látványosságok, mint a Bazilika több százezer látogatót vonzanak évente, ami növelheti az épület szolgáltatásai iránt az igényt.


Forrás: portfolio.hu