HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Elindult a Liberty irodaház építése

Szeptemberben indította el a WING a Telekom Székház szomszédságában a Liberty irodaház építését, amely 42 ezer négyzetméteren kínál majd irodákat és kereskedelmi területeket. A BREEAM Excellent minősítést megcélzó, emberközpontú épület fő vonzereje a kétszinten végigfutó növényház és a panorámás skybar lesz.
 

A 42 ezer négyzetméteres, nyolcemeletes irodaház különleges megjelenésével, nyitott, de könnyen válaszfalazható irodakialakítási lehetőséggel, emberközpontú szolgáltatásokkal, nagyszámú parkolóhellyel és sok zöld felülettel ideális munkaterületet kínál a modern irodaházat kereső vállalatok számára. Az épület építészeti jellegét a homlokzaton elhelyezett színes „bagettek” és a belső zöld parkra néző, emeletenként egyedi formájú teraszok határozzák meg. Az irodaház alatt négyszintes mélygarázs épül, ahol több tucat elektromos töltővel ellátott 680 férőhelyes személyautó parkoló és 280 db biciklitároló kerül kialakításra, öltözőkkel és zuhanyzóval.

 „A Telekom székház sikere és a környéken megvalósuló nagy állami és magán projektek miatt ma még inkább hiszünk a lokációban és jelentős potenciált látunk a környékben. Úgy gondoljuk, hogy van igény olyan kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező karakteres, nagy volumenű, környezettudatos irodaházra Dél-Pesten, amelyet maximálisan a 21. századi munkavállalói kívánalmaknak megfelelően terveztünk. A 2020-ig teljesen megújuló Népliget és környéke pedig tovább növeli az itt kialakulóban lévő irodanegyed vonzerejét” – mondja Schőmer Norbert, a WING Zrt. irodafejlesztési vezérigazgató-helyettese.

A Liberty lokációját tekintve a Könyves Kálmán körút - Albert Flórián út kereszteződésénél található, a budapesti nemzetközi repülőtérről és az M5 autópálya felől érkezők számára a belváros kapujában. Az épület a környezettudatosság jegyében a BREEAM Excellent minősítést célozza meg. Az energiahatékonyság érdekében beépítésre kerülő technológiákon túl kerti csobogók, belső- és tetőkertek teszik egyedivé a Liberty-t. A legfelső szinten sétánnyal kialakított növényház, valamint panorámás skybar gondoskodik a feltöltődésről, a sportolni vágyóknak pedig tetőterasz, futó- és streetballpálya áll rendelkezésükre.

Az irodaház székháznak is kiváló, de mivel egyetlen irodaszintje majdnem 5,000 m2 alapterületű a legkülönbözőbb méretű, akár speciális bővülési igényekkel rendelkező vállalatok számára is optimális megoldást jelenthet, igény szerint szekcionálható, rugalmasan alakítható terekkel.  Az átadás 2021. második felére tervezett. Az irodaház iránt már most jelentős az érdeklődés.


Forrás: realista.hu