HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Budaörsi irodaparkot vásárolt egy európai ingatlanalap

Megvásárolta az M7 Real Estate („M7”) páneurópai befektető és vagyonkezelő a Terrapark Next A&B budaörsi irodaparkot az M7 CEREF II (az „Alap”) megbízásából. Az akvizíció az Alap stratégiájával összhangban zajlott, amely irodai, logisztikai és ipari ingatlanbefektetésekre irányul Közép-Európa olyan piacain, mint Magyarország, Horvátország és Lengyelország.

Megvásárolta az M7 a Terrapark Next A&B budaörsi irodaparkot. A parkban található két épület összterülete 28 500 négyzetméter. Az M7 CEREF II eddig nyolc, mintegy 110 000 négyzetméter összterületű ingatlaneszközt vásárolt Magyarországon, Horvátországban és Lengyelországban.                                            
Magyar Balázs, az M7 Real Estate magyarországi ügyvezető igazgatója elmondta: „A Terrapark megvásárlása egy újabb jelentős akvizíció a CEREF II-es alapunkba. Továbbra is aktívak maradunk központi piacainkon, azaz Magyarországon, Horvátországban és Lengyelországban, ahol folyamatosan keressük az új lehetőségeket az Alap számára, miközben az M7 CEREF I portfóliónk vagyonkezelési programját is teljesítettük”.
 


Forrás: M7 Real Estate