HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Budai irodavásárlásról szerződött az Appeninn

Célegyenesbe ért az Appeninn Holding budai portfólióbővítése, miután aláírták az adásvételi szerződést arról a harmadik kerületi irodaépületről, amelynek megvásárlására 2019 novemberében tett vételi szándéknyilatkozatot az ingatlanpiaci társaság. A több mint 6000 négyzetméteren elterülő ingatlan megszerzése mintegy 20 százalékkal bővíti az Appeninn ebben a kategóriában rendelkezésre álló portfólióját – derült ki a társaság közleményéből.

Adásvételi szerződést írt alá az Appeninn 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Bertex Ingatlanforgalmazó Zrt. azon harmadik kerületi irodaépületre vonatkozóan, amelynek megvásárlására tavaly novemberben tett vételi szándéknyilatkozatot a tőzsdén jegyzett társaság. A megállapodás értelmében leányvállalatán keresztül az Appeninn tulajdonába kerül a budai övezet egyik legfrekventáltabb területén, a Montevideo utcában található modern irodaépület. Az irodaépület előnyös lokációjából eredően magas jövedelemteremtő képességgel rendelkezik, ezzel biztosítva stabil bevételt a vállalat számára.

Az irodaház megvásárlásával mintegy 20 százalékkal bővül majd az Appeninn ebben a kategóriában rendelkezésre álló portfóliója. Az Appeninn Nyrt. növekedési stratégiájának egyik alappillérét jelentik az ingatlanvásárlások: a mostani tranzakció ezen építkezés egyik első elemeként valósul meg.

„Jelentős akvizíciókkal kezdődött a 2020-as év az Appeninn-nél; ezt a lendületet szeretnénk az év folyamán végig fenntartani, ezáltal tovább élénkítve akvizíciós tevékenységünket, valamint a társaság által már megkezdett, a fókuszterületeinken kívül eső ingatlanok értékesítésére irányuló portfóliótisztítási folyamatainkat is” – mondta Bernáth Tamás, az Appeninn Nyrt. elnök-vezérigazgatója az adásvételi szerződés bejelentése kapcsán.


Forrás: portfolio.hu