HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Beépítik az Alza melletti területet: ilyen lesz az új épület

Új irodaház építése kezdődhet meg a Róbert Károly körúton, az RK60 irodaház tulajdonosa a Raiffeisen Property Holding International (RPHI) megkapta az építési engedélyt a projekthez.

Az RK60 irodaház Pesten, a Göncz Árpád városközpont metróállomás közelében fog elhelyezkedni, a bérbeadható irodaterület nagysága 14 500 négyzetméter lesz az épületben, amelyhez 300 parkolóhely is tartozik. Az első emeleten és a tetőn teraszokat alakítanak ki, amelyek minden bérlő rendelkezésére állnak majd, illetve egy belsőkert is helyet kap az irodaházban.

Az RK60 irodaházban okos, környezettudatos megoldásokat fognak alkalmazni azzal a céllal, hogy optimalizálják az épület ökológiai lábnyomát. A napelemek segítik az energiaellátás optimalizációját, az energiatakarékos HVAC berendezés pedig minimalizálja az energiafogyasztást. A valós idejű hőmérséklet-monitorozással optimális munkakörülmények érhetők el az épületen belül. A fűtési rendszer kombinálja hűtőgerendákat (mennyezet) és padlókonvektorokat (emelt padló). Az épület már előzetesen LEED GOLD minősítést kapott.

Alig várjuk, hogy ezzel az új irodaprojekttel bővítsük portfóliónkat Magyarországon. Az építési engedély megszerzésével egyidőben már megkezdtük első bérlőinkkel a földszint elrendezési lehetőségeinek megvitatását” – nyilatkozta KarlMaria Pfeffer, az RPHI vezérigazgatója.


Forrás: Raiffeisen