HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Az OTP Prime vette meg a Corvin Technology Parkot

Magyarország legnagyobb irodapiaci tranzakciója keretében a Corvin Sétány ötödik irodaépületét is értékesítette a Futureal-csoport az OTP ingatlanalapjai számára. Az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap vette meg a Corvin Technology Park irodaházat, így közel 100 000 négyzetméter irodaterületre bővül az OTP Ingatlan Befektetetési Alapkezelő portfóliója a Corvin Sétányon.

Az összesen 27 300 négyzetméteres Corvin Technology Park irodaház a Corvin Sétány keleti oldalán, a Nokia Skypark közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap tulajdonába kerülő épület első üteme 14 300 négyzetméter, a második 13 000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkezik. A komplexum második ütemének átadása idén novemberben várható. Az első ütem értékesítése lezárult, a második fázis megvásárlásáról pedig adásvételi szerződést kötöttek a felek.

Schlosser Alexa, az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. Akvizíciók és Asset menedzsment területének igazgatója szerint ismét egy olyan „A” kategóriás modern irodaház került az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap tulajdonába, amely magas bérbeadottsága, stabil jövedelemtermelő képessége révén kiváló és értékálló befektetési lehetőséget jelent. Tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az alap ingatlanportfoliójába. Az irodaház központi lokációja, jó megközelíthetősége, valamint a Corvin-negyedben elérhető szolgáltatások sokrétűsége magas infrastrukturális hátteret jelentenek a bérlők számára.

A Corvin Technology Parkot a digitális korszak elvárásainak megfelelően tervezték. Az irodakomplexum megfelel a legmagasabb nemzetközi sztenderdeknek, de építésénél nagy hangsúlyt fektetnek a zöld környezet kialakítására is. Ennek jegyében az épület földszintjén belső kertet, legfelső szintjén pedig tetőteraszt alakítanak ki. Emellett hővisszanyerő gépészeti rendszerrel, biciklitárolókkal, zuhanyzókkal, víztakarékos szaniterekkel, valamint elektromosautó-töltőkkel is felszerelik. Az épület tervezésénél kiemelt figyelmet kapott a technológiai vállalatok számára meghatározó magasabb elektromos kapacitás, és a biztonságos áramellátás is.


Forrás: portfolio.hu