HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Átadták Buda legújabb irodaházát

Átadták Dél-Buda legújabb irodaházát. A Bartók Béla úton megvalósult Bartók Udvar második ütemének 8000 négyzetméteres épületébe már be is költöztek a bérlők.

Átadták az Infogroup fejlesztésében megvalósult Bartók Udvar második ütemét. Az irodaház egy hosszabb távú fejlesztési koncepció része, melynek keretén belül most 8000 négyzetméter készült el, amivel az irodakomplexum teljes területe elérte a 22 ezer négyzetmétert. A következő években azonban további fejlesztések várhatók, amivel 2022-ben 40 ezer négyzetméternyi irodaterülettel fejeződhet be a teljes projekt. Az épület megfelel a legmodernebb bérlői elvárásoknak, mind a belső kialakítás, mind az alkalmazott technológiák tekintetében. Az épület külseje egy, az árnyékolást segítő speciális kerámiás üveghomlokzatot kapott, a belső terek rugalmasan oszthatók az egyedi bérlői igények függvényében. Az épület tetején egy panorámás tetőteraszt alakítottak ki, ami egyben közösségi térként is funkcionál.

A dél-budai alpiac éveken át a főváros legmagasabb kihasználtságú irodapiaca volt, a Telekom-székház költözése óta azonban számos épület megüresedett. A Bartók Udvar azonban 100 százalékos kihasználtsággal üzemelteti legújabb épületét.

Forrás: portfolio.hu