HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

A New Work megnyitja 7. irodaházát Budapesten

A New Work, Közép- és Kelet-Európa vezető flex iroda-üzemeltetője tovább bővül Magyarországon, és Budapesten nyitja meg 7. üzleti központját. A társaság 2000 négyzetméternyi irodaterületre szerződött a Science Park épületében. A megnyitót 2021 áprilisára tervezik.

Az New Work a szolgáltatott irodák új generációját kínálja. Az elmúlt hónapokban a céget hétszer díjazták kiváló szolgáltatásaikért és formatervezésükért, illetve a New Work olyan digitális irodai megoldásokkal szélesítette portfólióját, amelyek jól illeszkednek a vállalatok mai igényeihez, ahol az alkalmazottak otthonról és rotációs rendszerben dolgoznak.

A Science Parkkal kiegészítve az New Work Magyarországon közel 15 000 négyzetméter flexibilis irodaterületet kínál 7 budapesti és budaörsi irodaházában. - A Science Park bérleti szerződésének aláírása hosszú távú eredmény. Már több mint 3 éve kiszemeltük ezt a helyet. Nagy várakozással tekintünk a jövőre és arra, hogy újabb helyszíneket szerezhessünk egész Magyarországon a franchise-partnereinkkel, mivel Magyarország nagyon fontos piac számunkra. Intenzíven fejlődünk, mert a flex iroda iránti igény a COVID - 19 és a digitalizáció hatására jelentősen megnőtt - mondja Hubert Abt vezérigazgató és a New Work alapítója.

Iroda csodás kilátással a prémium helyen A Science Park a 11. kerületben található, a dél-budai Petőfi-híd lábánál, és gyönyörű panorámát nyújt a Dunára és a zöld környezetre. A terület jelentős kereskedelmi és üzleti központnak számít, közel a városközponthoz. Az ügyfelek számára a privát irodák széles skáláját kínálják, 2 és 37 munkaállomás között. A teljesen berendezett és azonnal költözhető, zárható helyiségeket teljes irodai infrastruktúrával két tárgyaló egészíti ki. A Science Park épülete tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, parkosított zöld területek veszik körül, és elnyerte a BREEAM tanúsítványt. Önálló épületként az irodaház helyiségeit természetes fény árasztja el. Új irodák és új digitális megoldások Mivel a Covid-19 megváltoztatta a bérlők igényeit és növekszik a rugalmas megoldások iránti igény, az New Work megkezdte a digitális hozzáférési eszközök fejlesztését irodáiban, beleértve a magyar piacot is.

A vállalat Magyarországon, Lengyelországban és Csehországban minden irodaházban elérhetővé tette az ügyfelek számára készült New Work Offices alkalmazást. Az alkalmazás lehetővé teszi a tárgyalótermek egyszerű foglalását, további szolgáltatások megrendelését, és kommunikációs platformként is működik. Az új funkciók közé tartozik a napi irodákhoz és a hot deskekhez való könnyű hozzáférés is, hogy a bérlők számára akkor is teljes rugalmasságot nyújthassanak, amikor más helyről kell dolgozniuk, vagy ha további területre van szükségük.


Forrás: NewWork