HUN | ENG

A teljes budapesti
A” kategóriás kiadó irodaház kínálat egy helyen

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Újbuda Irodaház

Adatok:+

Név: Újbuda Irodaház
Cím: 1117 Budapest, Barázda utca
Összterület:6330 m2
Ár: 4 000 000 EUR
Parkolás:felszíni parkoló
Kódszám:Rei_Újbuda

Megtekintés a térképen

KÉRJEN SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT ONLINE!

Újbuda Irodaház bemutató

Az ingatlan Budapest XI. kerületében a Szerémi és a Budafoki út közötti kis utcában helyezkedik el. Az irodaház Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő környezetében a Lágymányosi híd budai lehajtójánál az 1-es villamos meghosszabbításának közelében található. A helyszín presztízsét növeli az egyetemi negyed és a hozzá kapcsolódó innovációs és kutatási központ szomszédsága, továbbá az Új Buda Center közelsége. Közvetlen közúti kapcsolattal rendelkezik a 6-os és 7-es számú főúthoz illetve az M0-ás M1-es M6-os és M7-es autópályához. A repülőtér autóval 30 perc alatt elérhető illetve 15 perc alatt a belvárosban lehetünk. Az irodaház panoráma ablakaiból a budai hegyek pillanthatóak meg, míg az exponenciálisan fejlődő Duna part 5 perces sétával elérhető.

Az irodaház és raktárcsarnok egy 6155 m2-es telken található, mely nagyrészt szilárd térburkolattal ellátott, gépkocsik (110 db) parkolására kialakított. A burkolattal nem fedett rész füvesített, parkosított, több lombos fával. A felépítmény nagysága bruttó 6330 m2, nettó 5600 m2, melyből1250 m2 raktár terület. Az 1980-ban épült épület 2004-ben teljes felújításon esett át. Az épület karbantartása a felújítás óta folyamatos, így állapota kiválónak minősíthető. A földszint három emelet és tetőtér kialakítású irodaház megfelel a kor követelményeinek strukturált infokommunikációs hálózattal és légkondicionálással rendelkezik. Az irodaház tégla-gipszkarton kialakítású belső válaszfalai lehetőséget teremtenek arra, hogy a bérlői igényeknek megfelelően szabadon alakíthatók ki az irodablokk, melyek légkondicionáltak (fan-coil), továbbá az irodaházban egy 12 személyes OTIS felvonó üzemel.

Fejlesztési lehetőség: Lehetőség van az irodaház további bővítésére akár a jelenlegi „B” kategóriáról „A” kategóriára történő emelésével vagy a helyi építésügyi előírások akár 18.465 m2-es irodaház megépítését is lehetővé teszik.

Műszaki paraméterek